Καλάθι Αγορών - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

 
χειροποίητα χρηστικά και διακοσμητικά κεραμεικά

Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας, η επιχείρηση διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Α. Αντικαταβολή

ΑντικαταβολήΠληρώστε με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στην μεταφορική εταιρεία.

Μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος.

 

 Β. Με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Στείλτε μας την απόδειξη κατάθεσης με fax ή email για την συντομότερη εξυπηρέτηση σας. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται άμεσα μετά τη λήψη του αποδεικτικού κατάθεσης.

Η Επιχείρηση τηρεί τους παρακάτω λογαριασμούς:

  Alpha Bank Piraeus Bank National Bank of Greece
Δικαιούχος Καλογήρου Αντώνιος Καλογήρου Αντώνιος Καλογήρου Αντώνιος
IBAN GR8501406280628002320000702 GR7301727130005713037596862 GR1701108080000080840037800
SWIFT CRBAGRAA PIRBGRAA ETHNGRAA

 

Γ. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

VisaMastercardAmerican ExpressVisa ElectronMaestro

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης δέχεται τις περισσότερες πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες. Η διαδικασία είναι πλέον πολύ διαδεδομένη στο ηλεκτρονικό εμπόριο, και απόλυτα ασφαλής.

Alpha Bank e-Pay

Οι συναλλαγές γίνονται μέσα από τη διαδικασία της παραγγελίας, η οποία σας οδηγεί στο σύστημα πληρωμών e-Commerce της τράπεζας Alpha Bank, η οποία εγγυάται για την ασφάλεια της συναλλαγής.

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από τρίτους.

Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.

Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Commerce (πρώην delta pay) της Alpha Bank.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εξής πιστωτικές κάρτες: VISA, Mastercard, American Express.

Προσοχή:
Η επιχείρηση δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά της αριθμούς πιστωτικών καρτών, CCV2, καθώς και ημερομηνίες λήξεως των πιστωτικών καρτών.

 

Δ. Μέσω PAYPAL (με λογαριασμό PAYPAL ή με πιστωτική κάρτα)

 PaypalVisaMastercardAmerican Express

Αν έχετε ήδη λογαριασμό Paypal μπορείτε να κάνετε την αντίστοιχη επιλογή στους τρόπους πληρωμής. Αν δεν έχετε, και επιθυμείτε να ξεκινήσετε, μπορείτε μέσα από τη διαδικασία πληρωμής να πλοηγηθείτε στον ιστότοπο της Paypal, και να ακολουθήσετε τη διαδικασία εγγραφής της.

Το PAYPAL σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε άμεσα (χωρίς να διαθέτετε λογαριασμό) δίνοντας απλά τα στοιχεία της Πιστωτικής σας Κάρτας στην αντίστοιχη φόρμα του PAYPAL (για πληρωμή χωρίς λογαριασμό PAYPAL).

Προσοχή:
Η επιχείρηση δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά της αριθμούς πιστωτικών καρτών, CCV2, καθώς και ημερομηνίες λήξεως των πιστωτικών καρτών.