Εκτέλεση Παραγγελιών

Αγορές Κατόπιν Παραγγελίας

Ορισμένα προϊόντα που δεν είναι σε απόθεμα μπορούν να αγοραστούν κατόπιν παραγγελίας. Σε αυτήν την περίπτωση ο χρόνος κατασκευής των προϊόντων είναι εντός 3 εβδομάδων. Αυτό δεν συμπεριλαμβάνει τον χρόνο παράδοσης από την ημέρα αποστολής. Εάν στο καλάθι αγοράς έχετε προϊόντα «κατόπιν παραγγελίας» και προϊόντα σε απόθεμα, η αποστολή θα γίνει όταν η συνολική παραγγελία είναι έτοιμη.

Εάν δεν είστε σίγουροι ή έχετε απορίες για αγορές κατόπιν παραγγελίας επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο info@sifnosstoneware.com, μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στο 210 22840 33090.

Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες της Επιχείρησης.

Η Επιχείρηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, η Επιχείρηση δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Αποστέλλουμε σε όλες τις χώρες. Χρησιμοποιούμε διαφορετικές μεταφορικές εταιρίες ανάλογα με την χώρα και το συνολικό βάρος* παραγγελίας.

* Το βάρος που αναγράφεται στις διαστάσεις των προϊόντων είναι το καθαρό τους βάρος. Το βάρος που υπολογίζεται για την χρέωση αποστολής συμπεριλαμβάνει το επιπλέον βάρος λόγω  συσκευασίας για ασφαλή μεταφορά.

Η αποστολή των προϊόντων εντός Ελλάδας γίνεται κατά τον παρακάτω τρόπο:

Η αποστολή εκτελείται από την Speedex ή τα ΕΛΤΑ.

Speedex
Παράδοση στον χώρο σας εντός 2-4 εργάσιμων ημερών.
Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές η παραγγελία παραλαμβάνεται από το κεντρικό κατάστημα Speedex της περιοχής σας (HOLD).
Κόστος €5,00 έως 5 κιλά, συν €1,50 για κάθε επιπλέον κιλό.
Κόστος αντικαταβολής €2,70
(οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%)

ΕΛΤΑ
Παράδοση εντός 10 εργάσιμων ημερών. Παραλαβή από το κατάστημα ΕΛΤΑ της περιοχής σας.
Κόστος €2,60 έως 1 κιλό, συν €0,50 για κάθε επιπλέον κιλό.
Κόστος αντικαταβολής €2,30
(οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%)

Η αποστολή των προϊόντων εντός Ευρώπης γίνεται κατά τον παρακάτω τρόπο:

Η αποστολή εκτελείται από τα ΕΛΤΑ, ή την UPS*. Χρόνος παράδοσης εντός 2 εβδομάδων μέσω ΕΛΤΑ, 5-6 εργάσιμες ημέρες μέσω UPS.
Κόστος από €25,00

Για Κύπρο και Βαλκανικές χώρες (Αλβανία, Βουλγαρία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, FYROM, Τουρκία)
Κόστος από €19,92
(οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%)

Η αποστολή των προϊόντων εκτός Ευρώπης γίνεται κατά τον παρακάτω τρόπο:

Η αποστολή εκτελείται από τα ΕΛΤΑ ή την UPS*. Χρόνος παράδοσης εντός 2 εβδομάδων μέσω ΕΛΤΑ, 5-6 εργάσιμες μέσω UPS.
Κόστος από €29,26
(οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%)

*Αποστολές εξωτερικού που εκτελούνται μέσω UPS παραλαμβάνονται αρχικά από την Speedex η οποία στην συνέχεια παραδίδει την αποστολή στην UPS για τελική παράδοση.

Η επιχείρηση δεν μπορεί να ευθύνεται ή και να γνωρίζει για τυχών δασμούς ή και καθυστερήσεις παράδοσης λόγω τελωνειακών διαδικασιών για αποστολές εκτός Ευρώπης.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας.
  • Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν που παραγγείλατε είτε σε σχέση με την πληρωμή του επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
  • Σε περίπτωση τελωνειακών διαδικασιών για αποστολές εκτός Ευρώπης.